dimarts, 20 de novembre del 2012

Bona sessió ahir per la tarda, tot i que no vam tenir cap avenç a remarcar. D'entrada vam poder ocupar la biblioteca de l'IES per primer cop, i esperem que sempre a partir d'ara. Millor espai al tenir ordinadors a mà per poder anar consultant, tant els que s'encarreguen del muntatge del projecte científic per poder anar buscant més informació, com els constructors, programadors i col·locadors per poder anar veient in situ vídeos d'altres equips de la resta del món (en busca d'inspiració).

Amb el projecte seguim avançant. Nou repte: posar nom al producte que estan creant. Amb el robot (que encara no tenim), anem perfilant els accessoris fins ara construïts, però s'estan replantejant l'estratègia i calculant quans runs els hi faran falta. De moment semblen tenir clar plantejar una estratègia més arriscada, amb possibles solucions afegides, i per altre costat, una estratègia no tant arriscada i més compartimentada. Fins aquí puc llegir.

Al final de la sessió vaig estar xerrant amb l'antic president de l'AFA del centre. Li vaig explicar el nostre problema (falta de robot al tenir l'IES 3 espatllats i els altres ja s'estan utilitzant) i es va comprometre a estudiar el tema i donar-nos resposta aviat. Tenim confiança.

Hi serem al Torneig de Barcelona!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada