dimarts, 19 de febrer del 2013

I per fi ha va arribar el Torneig de Barcelona!!!

Corrent corrent, però vam arribar. Moltes hores i més ganes avocades. Però contents, molt contents.

Tal i com volíem, vam estar dintre del primer grup d'equips a l'hora de fer les exposicions dels projectes, o sigui, que vam començar a competir pel projecte científic. Ho van fer molt bé, i només això, a sobre ho van fer dintre dels cinc minuts establerts!!! No ho havien aconseguit mai encara a cap competició. Aquesta vegada s'han deixat influenciar més per mi i han tingut recompensa. I el tema a tractar és molt bo. Amb el tècnic la cosa va continuar molt bé i així fins a la prova final, la de valors. Quan aconsegueixes que formin un equip, i sàpiguen treballar com això, fent aquestes proves es nota. I els jutges ho van valorar.

I fetes les exposicions, a pensar en el robot. Que no va voler fer tot allò que feia entrenant. Una llàstima perquè portaven un robot que valia la pena (al tècnic els jutges el van valorar molt i molt bé). Només vam poder arribar a la vuitena posició. Però hem tret conclusions i el millorarem. Els consells de jutges i amics ens guiaran, junt amb la inspiració del nostre constructor.

I dic que el millorarem, perquè continuem!!!!

hem aconseguit el Segon Premi al Guanyador!!!!

De nou tenim bitllet a la Gran Final d'Espanya. Ens espera un mes més de feina, que ja hem començat: ahir i avui dos noves sessions ja, per parlar i reorientar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada