dilluns, 18 de març del 2013

La experiència del repte Senior Solutions ja ha acabat per a molts. Ahir es va celebrar la Gran final, d'on han sortit els tres equips que aniran a les competicions internacionals (World Festival Saint Louis - EEUU-, i Open European Championship, a Paderborn - Alemanya).

Va ser un gran dia en el que vam participar gràcies al segon lloc aconseguit al torneig de Barcelona. Vaig tenir la sort de poder trobar-me amb molts amics (entrenadors, participants, ...). Tot un plaer poder anar-nos trobant, encara que sigui de Final en Final.

Vull felicitar públicament als tres equips guanyadors (i a la resta de premiats, i als que no ho van ser també). La meva més sincera enhorabona per Viaró (amb els que vam coincidir a Barcelona), per Mecatronic Ant (amb els que vam coincidir a Pamplona), i per XD. Primers, segons, i tercers respectivament. Molts ànims!!! i gaudiu de la gran experiència que us heu guanyat.

Nosaltres ens vam quedar sense premi, però tot i això, per mi sou uns grans campions, amb molt i molt potencial. El futur és vostre, i us està esperant. Una abraçada molt forta per a tots.

I pels que ja hem acabat amb aquest repte ... a pensar en el següent!!! que ja ha sortit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada