dimecres, 2 d’octubre del 2013

Ahir vam poder reunir-nos i fer la primera sessió en horari normal. Ja comencem amb la rutina de treball i a agafar ritme.

La primera sessió, com sempre, amb més teoria, tot i l'experiència del grup. Era important començar amb la pluja d'idees i fixar un tema pel projecte científic. I aquí es va notar l'experiència de l'equip i el coneixement mutu (ja van coincidir en l'equip Lamarbellafll). En una estona ja vam fixar el tema genèric, que anirem perfilant i concretant. Fet això, vam establir un primer esquema per treballar.

Enllestit tema projecte, vam passar a la taula del robot. Amb tot muntat, tocava explicar cada prova. I en base a elles vam engegar el debat sobre com haurà de ser el robot. El seu disseny dependrà de les proves a fer. Una única exigència: porten ja massa experiència com per presentar un robot amb poc disseny. S'ho hauran de treballar. Han de donar un pas endavant.

I per últim, a explicar nocions de programació. És un altre aspecte on hauran d'evolucionar. Hi han trucs que no havien utilitzat fins ara, i aquest any si. I aprofitarem l'experiència acumulada per DESIRE en altres anys.

En definitiva, els hi demano un pas endavant en tots els aspectes, però sobre tot en un: la creativitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada