dimarts, 18 de febrer del 2014

I no va voler!!!

Aquest podria ser el resum del torneig de diumenge pel que fa al robot. Els dos primers rounds no hi va haver manera de que el robot fes el primer run de manera correcte i això ens va penalitzar i privar de molts punts. A l'últim reacció, però massa tard, massa nervis, i no vam aconseguir pujar en la classificació del robot. Una llàstima, però ja en saben on va estar l'error i no el repetiran. Lamentant-se no s'aconsegueix res. Aixecant-se, rectificant, i tornant, si.

I dic llàstima perque amb el projecte científic ... va anar molt bé. Cinc minuts d'exposició d'un tema que ens afecta de veritat (destrucció del litoral), amb càlcul de costs, materials, sostenibilitat, ... i maqueta inclosa. Ben valorat pels jutges en directe. I nosaltres orgullosos de la feina feta. Si el robot hagués acompanyat una mica sols, teníem el passi a la final. Però ja caurà el proper repte.

Això si, la feina bé feta, sempre, o quasi sempre, té premi. Vam guanyar el PREMI A LA SOLUCIÓ INNOVADORA. Volíem més, però no ens vam anar amb les mans buides.

Moltes gràcies a tots els que ens recolzen!!!!

1 comentari: